Tag på telttur med hele familien

Snart er det sommerferie, hvilket betyder at hele familien holder fri samlet, i flere uger. Det kan godt være svært at finde på aktiviteter til hele ferien, men en god idé kan være at tage på telttur. Rundt i Danmark ligger der mange skønne campingpladser, som gør at I sammen kan opleve dele af landet i elsker, eller måske aldrig har besøgt. En telttur giver rig mulighed for at man nemt kan bevæge sig rundt, idet et telt er nemt at slå op og ned, samt fylder det heller ikke så meget. Så uanset om man vil komme rundt på gåben, cykel eller i bil, er det nemt at have med.

 

Når I skal vælge telt

Den vigtigste del af en telttur, er selvfølgelig teltet. Der findes mange forskellige telte, og vigtigst af alt er at det passer til familiens størrelse og jeres behov. Du kan med fordel se mere her, hvor der findes et bredt udvalg af forskellige telte.

I teltet skal der være plads til alle i familien, som skal afsted. Ligeledes kan det være en god idé at købe et lidt større telt, med god plads til alt jeres opbevaring. Herudover kan man heller ikke altid regne med det danske sommervejr, og det er derfor en ekstra luksus at kunne sidde inde i teltets store kabine og spise i tørvejr.

 

Husk oppakning til alt slags vejr

Udover teltet, er det også essentielt at have pakket tøj til hele familien, så I kan være ude i alt slags vejr. Som nævnt kan man aldrig helt regne med det danske sommervejr, og det vil være træls at skulle sidde inde i teltet en hel uge. Men med den rigtige påklædning, kan hele familien have det sjovt, uanset om det regner og blæser, eller solen skinner fra en skyfrihimmel. En telttur kræver et positivt sind fra hele familien!