4 oplagte anledninger til at give blomster

Elsker du selv at få blomster? Det er der mange, der gør. Du bør derfor have styr på, hvilke anledninger der mere eller mindre kræver, at du sender blomster. For at give blomster til andre behøver du ikke en gang at gå ud ad døren. Du kan bare gøre det hjemme fra din sofa om aftenen. Men hvornår bør du sende blomster til andre? Det kan du få svaret på herunder.

Verdens dejligste mor

Mors dag er nok den mest populære dag at give blomster på. Du kan på denne dag vise din mor, at du sætter pris på, at hun altid har været der for dig. Både når det gik godt, og når det gik mindre godt. Så send en buket med hendes favoritblomster eller med blomster i hendes yndlingsfarve.  

Valentinsdag er lig med kærlighed

Valentinsdag er endnu en stor dag, når det kommer til at give blomster til en anden. På denne dag fejres kærligheden i stor stil. Røde roser er et symbol på kærlighed, så på denne dag bør du købe roser. Det kan for eksempel være en buket roser eller roser, der former et hjerte.

Studenterne springer ud

Når studenterne springer ud, er det også tid til at give en blomst. Ligegyldigt om det er en dreng eller en pige, så kan du ønske vedkommende held og lykke i fremtiden med en enkelt rose. Typisk gives en rød rose til studenter fra gymnasiet og en blå rose til HF-studenter.

En lille ny kommer til verden

Når en lille ny kommer til verden, er det også en fin gestus at give blomster. Giv derfor en buket blomster med et lille lykønskningskort. Send blomster her.