Idræt online

Læs Idræt på hf-niveau online – fjernundervisning.nu

Bliv klogere på idræt online her på fjernundervisning.nu. Du har mulighed for at læse idræt på niveauerne: Idræt C og Idræt B.

Kom i gang med at læse Idræt på gymnasielt niveau som e-learning. Fjernundervisning.nu er fleksibel online hf-undervisning, når det passer dig.

Hjemmeundervisning i idræt? Værsgo’! – Dansk Skoleidræt

Hjemmeundervisning i idræt? Værsgo’!

23. mar. 2020 — Når der står idræt på hjemmeundervisnings-skemaet, sættes idrætslæreres kreativitet på prøve. Derfor får du her en række forslag til, …

Vi har nu taget hul på anden uge i lockdown, hvor I lærere på bedst mulig vis hjælper forældre på vej med hjemmeundervisning. Opgaven er måske overkommelig i enkelte fag, men når der står idræt på skemaet, sættes kreativiteten på prøve. Derfor får du her en række forslag til, hvad dine elever kan lave i idrætstimerne derhjemme.

Inspiration til fjernundervisning – Idræt – EMU

Idræt – Inspiration til fjernundervisning | emu danmarks læringsportal

Du skal, inden du lægger materiale ud, sikre dig, at dine elever er gamle nok til det indhold, du finder online, så det matcher deres niveau og kompetencer, …

Idrætsfaget – Idræt til udskolingen – Clio.me

Idrætsfaget – Idræt til udskolingen – Clio

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb.

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Idrætsfaget – Idræt til indskolingen – Clio.me

Idrætsfaget – Idræt til indskolingen – Clio

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i indskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb.

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i indskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Dagens tip til online undervisning: Idræt og bevægelse i …

Dagens tip til online undervisning: Idræt og bevægelse i kombination med opgaver

13. jan. 2021 — Idræt og bevægelse i kombination med opgaver kan give energi og få humøret op. Danmarks it- og medievejlederforening bringer de kommende uger …

Hvem gider sidde bag skærmen hele dagen lang? Det er nok de færreste. Idræt og bevægelse i kombination med opgaver kan give energi og få humøret op.Danmarks it- og medievejlederforening bringer de kommende uger gode tips til fjernundervisningen. Dagens tip er i dag skrevet af Thomas Dreisig, Pædagogisk it-konsulent i Kerteminde Kommune, lærer og formand i foreningen.

Alinea Idrætsportal – Idræt

Log ind. Idræt. Vælg trin. Indskoling · Mellemtrin · Udskoling. Indskoling. Vil du se indhold til indskoling, mellemtrin eller udskoling?

Find din i-bog | Tjek på idræt | Gyldendals i-bøger

Få adgang til din i-bog til Tjek på idræt her. Find ekstra ressourcer, fx PDF’er med bevægelsesanalyse, evalueringsskema og tjekskema. Læs mere her.

Idræt kurser online – 11 undervisere – Superprof

Idræt kurser online – 11 undervisere

Idræt undervisning online (Skype, FaceTime, osv.). Første undervisning gratis. Lær idræt med 3 klik.

20 idéer på Idræt | idræt, undervisning, spydkast – Pinterest

Se flere idéer til idræt, undervisning, spydkast. … Trænerguiden er en ”online guide”, hvor du som ny træner eller idrætslærer kan. DGI Trænerguiden …

Keywords: idræt online, online idræt