Facebook privatliv

Beskyttelse af personlige oplysninger, Privatliv – Facebook

Beskyttelse af personlige oplysninger, Privatliv | Hjælp til Facebook

Hvis du har flere Facebook-profiler, overføres den målgruppe, du vælger at dele indhold med fra én profil, ikke til dine andre profiler. Brug målgruppevælgeren …

Tilpas dine privatindstillinger på Facebook | Hjælp til Facebook

Hvis du opretter en Facebook-konto og er under 16 år, vil du få tilvalgt de foreslåede privatlivsindstillinger for at få en mere privat oplevelse.

Din side med privatindstillinger har en gruppe med generelle indstillinger for din Facebook-konto.

Grundlæggende privatindstillinger og værktøjer – Facebook

Grundlæggende privatindstillinger og værktøjer | Hjælp til Facebook

Hvis du opretter en Facebook-konto og er under 16 år, vil du få tilvalgt de foreslåede privatlivsindstillinger for at få en mere privat oplevelse.

Ændring af privatindstillinger for offentlig gruppe – Facebook

Hvad er forskellen på en offentlig og en privat Facebook-gruppe, og hvordan ændrer jeg privatindstillingerne? | Hjælp til Facebook

Privat: Kun medlemmer kan se, hvem der er med i gruppen, og hvad de slår op. Læs mere om forskellen mellem offentlige og private grupper.

Læs mere om offentlige og private Facebook-grupper, og om, hvordan du ændrer privatindstillingerne.

Sådan kan du beskytte dit privatliv på Facebook – Tjekdet

Sådan kan du beskytte dit privatliv på Facebook | Tjekdet

15. mar. 2018 — Sådan kan du beskytte dit privatliv på Facebook · 1. Tjek, hvad andre ser på din profil · 2. Vælg, hvem der kan se din personlige kontaktinfo · 3.

Hvis du har en profil på Facebook, har du måske også en masse personlige oplysninger, der ligger offentligt tilgængeligt på hjemmesiden. De oplysninger bruger Facebook til at målrette reklamer. Men også andre kan være interesseret i at bruge dine personlige data på din profil. En fremtidig arbejdsgiver kan bruge oplysningerne til at danne sig et indtryk af dig. For eksempel kan et billede af dig i et festligt lag give anledning til misforståelser.

Er du privat på Facebook? Få styr på privatindstillingerne her

Er du privat på Facebook? Få styr på privatindstillingerne her – Center for Digital Pædagogik

27. nov. 2018 — På trods af at flere og flere unge vælger Facebook som deres mindst foretrukne sociale medie, har 3,7 millioner danskere en profil på …

På trods af at flere og flere unge vælger Facebook som deres mindst foretrukne sociale medie, har 3,7 millioner danskere en profil på Facebook. Det sociale medie må derfor stadig anses for at være et af de mest populære sociale medier, vi bruger herhjemme. Der er dog stor forskel på, hvordan unge og voksne bruger mediet. For unge bliver Facebook ofte brugt som et redskab til kommunikation gennem Messenger og grupper, eller til planlægning, hvorimod mange voksne flittigt deler billeder, skriver opslag eller deltager i diverse debatter. Men uanset hvordan man bruger mediet, kan det for mange hurtigt virke uoverskueligt, hvor privat eller offentlig man egentlig er, når man fx kommenterer andres opslag eller bliver tagget i billeder. I artiklen her kan du blive klogere på nogle af de relevante indstillinger, der kan være gode at kende til på Facebook.

Sådan beskytter du dit privatliv mod Facebook – MereMobil.dk

26. mar. 2018 — GUIDE: Lær hvordan du beskytter dig mod annoncer på Facebook, hvilke apps der snager i dit privatliv og hvordan edsætter deling af dine …

GUIDE: Lær hvordan du beskytter dig mod annoncer på Facebook, hvilke apps der snager i dit privatliv og hvordan edsætter deling af dine personlige oplysninger med firmaer.

Har du styr på dit privatliv? Få det med vores nye værktøj

Har du styr på dit privatliv? Få det med vores nye værktøj | Komputer.dk

22. dec. 2020 — Er du ikke til snørklede indstillinger på Facebook og Google? Komputer for alles nye værktøj giver dig – og ikke techgiganterne – magten …

Er du ikke til snørklede indstillinger på Facebook og Google? Komputer for alles nye værktøj giver dig – og ikke techgiganterne – magten over din data.

Beskyt dit privatliv på Facebook med disse indstillinger

11. sep. 2019 — I denne guide bliver klædt på til bedre brug af Facebook, uden at du nødvendigvis sætter privatlivet i fare. De optimale privatlivsindstillinger.

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook bedst muligt – vi har samlet de bedste råd, så du kan sikre privatlivets fred.

Sådan styrer du dit privatliv på Facebook – Bredbåndsmatch.dk

Sådan styrer du dit privatliv på Facebook · Tryk ind på din profilside med væg · Der hvor der normalt er et bredt coverbillede er der yderst til højre et tandhjul …

Keywords: facebook privatliv