Aktiv dødshjælp tv2

Jørgen vil dø – TV 2 – TV2 Tv guide

Jørgen vil dø – TV 2

Jørgen levede et liv i overhalingsbanen. Nu er han lam og vil dø. Stærk dokumentar om aktiv dødshjælp – se med på TV 2 PLAY.

Jørgen vil dø – TV 2

Danskerne er ikke i tvivl: Vil have ret til aktiv dødshjælp – TV 2

13. sep. 2016 — Knap fire ud af fem danskere er tilhængere af, at uhelbredeligt syge mennesker skal kunne modtage aktiv dødshjælp i Danmark.

En ny måling viser, at danskerne ønsker at lovliggøre aktiv dødshjælp. Etisk Råd er imod.

Aktiv dødshjælp: Hvad er lovligt og hvad er argumenterne for …

Aktiv dødshjælp: Hvad er lovligt og hvad er argumenterne for og imod? – TV 2

21. mar. 2017 — Aktiv dødshjælp er strafbart efter § 239 i Strafloven. Assisteret selvmord er ulovligt efter §240 i Straffeloven. Passiv dødshjælp er lovligt. I …

Debatten om aktiv dødshjælp har fået nyt liv, efter Muskelsvindfonden nu officielt tager afstand fra, at muligheden bør indføres i Danmark.

Politiker kæmper for aktiv dødshjælp: Mor lå hjerneskadet i …

Politiker kæmper for aktiv dødshjælp: Mor lå hjerneskadet i syv år | TV2 Østjylland

for 2 dage siden — Louise Brown mener, det skal være muligt at få aktiv dødshjælp i Danmark, som Michael Zederkof ønsker. Foto: TV2 Østjylland og Marie Hald.

Folketingspolitikeren Louise Brown har haft spørgsmålet om aktiv dødshjælp helt inde på livet.

LA’er for aktiv dødshjælp: Mor lå hjerneskadet i syv år

Med jævne mellemrum blusser debatten om aktiv dødshjælp op. Senest har TV2 Østjylland fortalt om 41-årige Michael Zederkof fra Tranbjerg ved Aarhus.

NY Krull og Sommer om Aktiv dødshjælp| TV2 ØSTJYLLAND

På tirsdag skal jeg dø: Sæson 1 | Se online her | DRTV

Problemet er bare, at han ikke selv er stand til at tage sit eget liv og at aktiv dødshjælp ikke lovligt i Danmark. Anders Lund Madsen følger Preben i hans …

For tre år siden blev Preben Nielsens liv ændret for altid. En voldsom og tragisk arbejdsulykke gjorde ham lam fra skuldrene og ned. Nu 3 år efter har han besluttet sig for, at han vil dø. Problemet er bare, at han ikke selv er stand til at tage sit eget liv og at aktiv dødshjælp ikke lovligt i Danmark. Anders Lund Madsen følger Preben i hans kamp for selv at kunne bestemme over sit eget liv – og sin egen død.

Aktiv dødshjælp 3 – TV2 ØST

12. okt. 2017 — Det er svært at lave ordentlige tv-dokumentarer om konkrete sager om aktiv dødshjælp. Denne form for drab sætter de involverede i så svære …

Keywords: aktiv dødshjælp tv2